Харчування

У ресторані складено спеціальне меню для дітей шкільного віку. Страви української та європейської кухні з натуральних екологічно чистих продуктів. Усі страви складено з урахуванням рекомендацій щодо здорового харчування Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я.
У таборі встановлено 4-разовий прийом їжі: сніданок, обід, підвечірок і вечеря. Діти їдять смачно та різноманітно.

У меню постійно присутні:- перші страви;- рибні та м'ясні страви;- молочні продукти;- сезонні овочі та фрукти;- свіжа випічка;- великий вибір напоїв;Для дітей з певними особливостями харчування ми розробляємо індивідуальне меню:- "Дієта №5";- вегетаріанська кухня;- безглютеновий раціон;- виключення продуктів, які викликають алергію в дитини.

Illustration